زمان واریز کالابرگ مرداد ۱۴۰۵ / افزایش کالابرگ به کجا رسید؟ بانک مرکزی: تاکنون ۹۰ میلیون کیف پول برای ایرانیان ساخته شده است قیمت دلار، یورو و سایر ارزها امروز ۱۳ مردادماه ۱۴۰۵ + جدول صعودی شدن قیمت نفت پس از افت ۷ درصدی در روز گذشته ذخایر نفت آمریکا در سطح هشدار؛‌قیمت نفت به 150 دلار می‌رسد جزییات پرداخت وام بازسازی مسکن به آسیب‌دیدگان جنگ/ سقف وام چقدر است؟ واکنش بازار طلا و سکه به اخبار از سرگیری مذاکرات ایران و آمریکا/ طلای ۱۸ عیار چه تغییری کرد؟ / جدول قیمت‌ها آخرین قیمت محصولات ایران خودرو + جدول قیمت‌ها کالابرگ مرداد ۱۴۰۵ برای این افراد واریز نمی‌شود / زمان دقیق واریز کالابرگ مرداد ۱۴۰۵ آخرین قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها ۱۲ مرداد ۱۴۰۵ / جدول اجاره این خانه در تهران ماهی ۱۲۰ میلیون تومان است/ جدول قیمت اجاره در پایتخت آخرین قیمت سکه و طلا دوشنبه ۱۲ مرداد ۱۴۰۵ / جدول قیمت جدید سایپا ۱۵۱ مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد + جزئیات افزایش قیمت کارخانه‌ای واکنش ایرانسل به ابهام درباره مصرف اینترنت حذف کارت سوخت جایگاه داران بازنگری می‌شود؟ / ادامه مخالفت‌ها با افزایش نرخ بنزین زمان ساماندهی نیرو‌های شرکتی قطعی شد / جزئیات جدید از نحوه اجرای تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی

شیوه واریز منابع ارزی آزادشده از کره به حساب چند بانک ایرانی

شیوه واریز منابع ارزی آزادشده از کره به حساب چند بانک ایرانی طی برنامه‌ریزی انجام شده، منابع ارزی آزادشده ایران از کره جنوبی پس از تبدیل به یورو در بانک سوئیس، طی چند روز آینده به دو بانک قطری منتقل و سپس به حساب‌های افتتاح شده چند بانک ایرانی در بانک‌های قطری واریز می‌شود تا نحوه هزینه‌کرد آن در اختیار ایران باشد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۶ - ۲۰ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 11
کد خبر: ۱۹۸۹۳۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ همان طور که امروز نیز اعلام شد، با آزادسازی پول‌های بلوکه شده ایران در کره جنوبی، نحوه بهره‌برداری از منابع و دارایی‌های مالی رفع توقیف شده در اختیار جمهوری اسلامی ایران است و این منابع برای نیازهای مختلف کشور حسب تشخیص مراجع ذیصلاح هزینه خواهد شد.

 

طبق پیگیری خبرنگار فارس پول‌های بلوکه شده ایران در کره جنوبی بر اساس واحد پول کره جنوبی (وون) است، طبق قرارداد، این پول پس از آزادسازی به کشور ثالث (سوئیس) رفته و آنجا با تبدیل به یورو، تا چند روز آینده به حساب بانک‌های قطری واریز می‌شود.

 

طی هماهنگی‌های انجام شده، چند بانک ایران در بانک‌های قطری حساب باز کرده‌اند که این پول‌ها با تایید ایران در واحد‌های مختلف یورویی به حساب این چند بانک ایرانی واریز می‌شود.

 

پس از واریز این پول‌های بلوکه‌شده به حساب‌های بانک‌های ایرانی، بانک مرکزی ایران به‌صورت کامل و مستقیم، امکان تصمیم‌گیری درباره این پول‌ها را به صورت ۱۰۰ درصدی دارد و از طریق این پول‌ها خرید کالای اساسی، دارو و اقلام دیگر توسط ایران انجام می‌شود.

 

همچنین امکان پرداخت ارز به بازرگانان و ارسال حواله برای تامین این اقلام وجود خواهد داشت، بنابراین طرح این ادعا که ایران اختیاری در هزینه کرد پول‌های بلوکه شده ندارد، کاملاً غلط است.

 

بنابراین گزارش، همزمان منابع ارزی ایران در بانک تی. بی. آی عراق هم که هم‌اکنون پس از برداشت‌های ماه‌های قبل، مجموع آن بیش ۶ میلیارد دلار است به حساب‌های ایران در دو کشور منطقه منتقل می‌شود./فارس

 

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار